Публикувано 26 авг 2009 В тази тема ще ви предоставя пачове които променят старт бутона на Windows 7 Преди да започнем с пачовете трябва да ви разясня някои неща: 1.Пачовете се правят от мен и всякакво променяне без моето съгласие е забранено и не поемам отговорност над променени пачове. 2.Тези пачове не вредят по никъв начин на Windows-са а само заненят 3 bmp файла, които се съдържат в explorer.exe. 3.Пачовете си правят автоматично Backup и за да улеснят максимално хората, които ги използват. 4.Всеки пач се тества и щом съм го качил, значи работи на 100% Какви файлове променят Пачовете съдържат в себе си 3 файла, които определят вида на старт бутона.Просто като стратирате пача той заменя 3 от оригиналните файла с новите бутони и веднага прави Backup на оригиналния explorer.exe Залагам репутацията на SUPPORTER че нито един от пачовете не вреди на вашия Windows стига да следвате моите инструкции. Инсталация Преди да направите стъпките изключете USER ACCOUNT CONTROL 1.Свалете пача които ви хареса, но избирайте пачовете които отговарят на вашите битове Ако сте с 64 бита теглете 64 битови пачове ако сте с 32 теглете 32 битови пачове. 2.Свалете този архив.Защото с него ще получим права над explorer.exe Take_Control.zip Разархивирайте го и с десен бутон щракате на Run as adminitrator иначе няма да се стартира.Трябва да ви се появи ето такъв прозорец. Щракате на ADD и влизате в c/windows и в папката на windows намирате explorer.exe и натискате open. Точно така трябва да изглежда пътя към explorer.exe Ако е същото като на картинката натискате Take control и програмата трябва да е изписала че операцията е успешна.Точно като на картинката. Готово вече поехте парава над explorer.exe и можете да затворите програмата 3.Изберете си пач които да отговаря на вашата ос и най-важното да ви е харесал и го свалете. Пача се намира в архив-разархивирайте го и го поставете в папката на Windows- много е важно пача да се намира в папката на Windows. 4.Стартирайте пача с администраторси права и натиснете start 5.Ако сте направили всичко което съм описал правилно пача трябва да е изписал че операцията е успешна.Сега просто Log off или рестартирайте вашето PC и трябва да забележите новия старт бутон. Можете да слагате колкото си искате пачове това не вреди Ето и пачовете ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer.x64.rar X86 Patch_explorer_x86.rar Ето и вида на старт бутона ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer_apple__x64.rar X86 Patch_explorer_apple_x86.rar Ето и вида на старт бутона -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer_alien_x64.rar X86 Patch_explorer_alien_x86.rar Ето и вида на старт бутона -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer___nice_x64.rar X86 Patch_explorer_nice_x86.rar Ето и вида на старт бутона ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer_dakr_start_x64.rar X86 Patch_explorer_dark_start_x86.rar Ето и вида на старт бутона ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ X64 Patch_explorer_very_coll_style_x64.rar X86 Patch_explorer_very_coll_style_x86.rar Ето и вида на старт бутона ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer_new_dark_x64.rar X86 Patch_explorer_new_dark_x86.rar Ето и вида на старт бутона ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer_Skull_x64.rar X86 Patch_explorer_Skull_x86.rar Ето и вида на старт бутона ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer_blu_ice_x64.rar X86 Patch_explorer_blu_ice_x86.rar Ето и вида на старт бутона ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- X64 Patch_explorer_pirate_edishan_x64.rar X86 Patch_explorer_pirate_edishan_x86.rar Ето и вида на старт бутона -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Моля за вашето мнение дали ви харесват новите старт бутони Очаквайте още старт бутони 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 26 авг 2009 Ще те помоля да направиш един пач с логото на Apple. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 26 авг 2009 Мерси многоооооооооооооооооо!!! :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :yahoo: :yahoo: :yahoo: 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 26 авг 2009 Първия пост е обновен 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 Супер са , особено последния 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 Супер са! Ако имаш време може да направиш още за по-голям избор 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 Добавени са два нови старт бутона 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 Ако можеш - направи още старт бутончета. Ако нямаш откъде да ги теглиш - пиши ми 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 на мен ми дава Error! File to be patched does not exist! ("ëxplorer.exe") направих всичко както е написано 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 Давати защото нямаш права над Explorer.exe или не си поставил пача в папката на Windows Браво Spise boy направо изключих за това 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 на мен ми дава Error! File to be patched does not exist! ("ëxplorer.exe") направих всичко както е написано А постави ли самия пач в папката на Windows-a ? 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 не сега ще го сложа меерси 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 А постави ли самия пач в папката на Windows-a ? пак не стана и го зарязах 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 авг 2009 и при мен не става 1st edit: иначе е много яко ;] bmw браво 2nd edit: 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 28 авг 2009 и при мен не става 1st edit: иначе е много яко ;] bmw браво 2nd edit: същата грешка е и при мене 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 28 авг 2009 Хора разучил съм всички грешки които може да даде и де са две. 1.Едната е когато пача не е в папката на winndwos . 2.Другата е когато нямате права над explorer.exe тогава вади грешката с версията. Много важно за да работи програмата за правата трябва да я стартирате разрхивирана а не от архив или флашка и да сете изключили USER ACCOUNT CONTROL и да се с администраторси привилегии когато я стартирате. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 28 авг 2009 пак не стана и го зарязах Моя съвет е: След като включиш "TakeControl" и като получиш контрол върху "explorer.exe" веднага местиш пача (без да спираш "TakeControl") в папката на Windows-а и пач-ваш , мисля че няма да имаш проблем. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 28 авг 2009 Хора разучил съм всички грешки които може да даде и де са две. 1.Едната е когато пача не е в папката на winndwos . 2.Другата е когато нямате права над explorer.exe тогава вади грешката с версията. Много важно за да работи програмата за правата трябва да я стартирате разрхивирана а не от архив или флашка и да сете изключили USER ACCOUNT CONTROL и да се с администраторси привилегии когато я стартирате. чак за такъв идиот ли ме мислиш едит: пробвал съм какви ли не начини : с включен ТakeControl, с изключен ТakeControl, след рестарт, във safe mode, дори дръпнах за x64 няма нещо не се получава, UAC е винаги изключен, даже преди малко пробвах с включен UAC. Незнам, няма значение ;] 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 авг 2009 @BMW3series Би ли направил стартов бутон с картинката от аватара ти, и/или с тази Пак е твое творение. Благодаря предварително. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 авг 2009 Ще се пробвам 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 авг 2009 @BMW3series Би ли направил стартов бутон с картинката от аватара ти, и/или с тази Пак е твое творение. Благодаря предварително. И аз го искам BMW7series, в теб ми е надеждата! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 авг 2009 Готов е питат едишън старт бутон. Първия пост е обновен 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 авг 2009 Жестоко е, супер! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 авг 2009 При мен се инсталира без никакъв проблем по описаният начин, разбира се. След като пробвах няколко бара се спрях окончателно на този и не мисля скоро да го сменям. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 авг 2009 Намрерих много нови старт бутони скоро ще направя още пачове. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове