Правила на форума

1. Мненията и темите трябва да са на български език. Не използвайте латиница и избягвайте заместването на буквите с цифри!

2. Не започвайте нова тема преди да сте се убедили, че вече няма създадена такава. Използвайте Търсачката! Теми пуснати в неподходящ форум, с неясно или неподходящо заглавие ще бъдат заключвани или изтривани.

3. Не пускайте второ мнение, веднага след първото - използвайте вместо това бутона Редактирай за да добавите нещо или да промените мнението си!

Редактирането на коментар от потребителите може да се извършва до 48 часа след началното публикуване. След изтичането на този 2-дневен срок тази точка не важи!

4. Публикуването на лична информация без знанието и желанието на даден човек е забранено. Това включва и системата за ЛС.

5. Публикуването на порнографски материали или връзки към такива е забранено.

6. Публикуването на линкове и рекламирането на страници, предлагащи нелицензиран софтуер е абсолютно забранено!

7. Публикуването на теми или мнения с цел реклама на сайтове или форуми е забранено!

8. Уважавайте труда на екипа на форума и не обсъждайте работата им публично!

9. Създаването на повече от 1 акаунт от един и същ потребител е забранено.

10. Не използвайте вулгарни и цинични изрази! Обиди, лични нападки и груби епитети ще бъдат изтривани! Не се толерира умишлена провокация и заяждане с други потребители - нарушителите ще бъдат наказвани, а при повторно нарушение ще бъдат изгонени от форума. При забелязано нарушение, използвайте бутона 'Докладвай' и не влизайте в конфронтация.

11. Публикуването на СПАМ, не се толерира и ще се трие по преценка на модератора или администратора на форума! Ако даден потребител ви е помогнал, или сте сметнали поста му за полезен и интересен, начинът да му покажете това е с бутона "Харесва ми". Всичко, което не е по темата, ще бъде считано за спам! Също така, е желателно да се избягват всякакви персонално насочени съобщения в темите, от типа кажи ми с коя тема си, дай си тапета и подобни - всичко това на лични съобщения.

12. Модераторите имат правото да променят или да махат постове по всяко време, съобразно правилата на форума!