Как да редактираме езиковия файл на µTorrent
Описание

Редактиране езиковият файл на µTorrent

Търсил съм какви ли не програми за редактиране на езиковият файл на µTorrent и все не успявах да го отворя, а се оказа от лесно по-лесно. Преди време попаднах на нещо, което може и да е от полза за някой.

Та за да отворите езиковият файл на  µTorrent първо е необходимо да го преименувате в ZIP с разширение .zip, като премахнете собственото му разширение .lng.

Ще ви се появи съобщение, че ако промените разширението файла може да стане неизползваем. Натискате Да и продължавате. Така lng файла се преобразува в zip архив, и вече може да го отворите и да редактирате каквото си искате.

xsqRlNH.jpg

След това, за да сглобите отново езиковият файл правите следното:

От zip файла, където се намират езиковите файлове (обикновено са във формат txt) разархивирате zip архива в папка utorrent, после влизате в папката и избирате всички файлове > Архивирай файловете. Формата на архива трябва да бъде на ZIP и името на новият файл да е utorrent.lng с разширение .lng

ul8wIAz.jpg

А можете и да отворите файла директно с WinRar - Отвори с... > Избор на програма  (малко се увеличава риска от грешка), само трябва да внимавате да не асоциирате файла с разширението на архиватора.

hYv0g7t.jpg

6HfpvAx.jpg


5


1 Comment

Отговорено

Искам само да добавя, че може  да се редактира и с 7zip

1

Споделете коментара


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!


Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.


Вписване