Публикувано 26 окт 2009 В много теми пишеше, че можело само на големите градове в България да искарвало времето на gadget. Не съм съгласен с това. Името му е AccuWeatherMiniForecast. Работата с него е много лесна и всеки би се справил. Има опция да се гледа времето за цялата седмица и т.н. ето го и него.. Щракнете за оригинален размер File.bg Download 4storing Download Tranz.IT Download Източник : Zamunda.net 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 28 окт 2009 инсталирах го, но ми иска код за града пък аз незнам кода на София, написах и го и като име и пак не става 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 28 окт 2009 инсталирах го, но ми иска код за града пък аз незнам кода на София, написах и го и като име и пак не става Нещо не правиш като хората. Натискаш гаечният ключ в дясно от гаджета, след това избираш Metric и пишеш Sofia в полето Search for city, след което избираш първата опция и потвърждаваш с ОК: 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 18 мар 2010 А дали има и гаджет за Скайпа ? Аз не можах да го намеря. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 18 мар 2010 Не можах да разбера защо точно тази тема избра за въпроса си, но ..... има такава джаджа в този пакет: 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 30 окт 2010 В много теми пишеше, че можело само на големите градове в България да искарвало времето на gadget. Не съм съгласен с това. Името му е AccuWeatherMiniForecast. Работата с него е много лесна и всеки би се справил. Има опция да се гледа времето за цялата седмица и т.н. ето го и него.. <a href="http://www.windows7bg.com/imageupload/images/9930targovishte rulz.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)"></a><br/><em>Щракнете за оригинален размер</em> File.bg Download 4storing Download Tranz.IT Download Източник : Zamunda.net Линковете, които си дал не бачкат. Дай няк'ви други, че ми трябва тоя гаджет, а вграденият в 7-цата не ще да бачка. -2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 31 окт 2010 Тази тема е заключена от модератор!Причина: Има специална тема за джаджи, там има доста работещи притурки за времето Моля спазвайте правилата на форума!Екипът на Windows 7 Bulgaria 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове