Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Weather Gadget

7 мнения в тази тема

Публикувано

В много теми пишеше, че можело само на големите градове в България да искарвало времето на gadget. Не съм съгласен с това.

Името му е AccuWeatherMiniForecast. Работата с него е много лесна и всеки би се справил. Има опция да се гледа времето за цялата седмица и т.н.

ето го и него..

4082xax.jpg
Щракнете за оригинален размер

File.bg :arrow:Download

4storing :arrow:Download

Tranz.IT :arrow:Download

Източник : Zamunda.net

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

инсталирах го, но ми иска код за града :no: пък аз незнам кода на София, написах и го и като име и пак не става :kick:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

инсталирах го, но ми иска код за града :no: пък аз незнам кода на София, написах и го и като име и пак не става :kick:

Нещо не правиш като хората. Натискаш гаечният ключ в дясно от гаджета, след това избираш Metric и пишеш Sofia в полето Search for city, след което избираш първата опция и потвърждаваш с ОК:

post-3033-1256757347_thumb.jpg

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

А дали има и гаджет за Скайпа ?

Аз не можах да го намеря.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Не можах да разбера защо точно тази тема избра за въпроса си, но ..... има такава джаджа в този пакет: click-me.gif

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

В много теми пишеше, че можело само на големите градове в България да искарвало времето на gadget. Не съм съгласен с това.

Името му е AccuWeatherMiniForecast. Работата с него е много лесна и всеки би се справил. Има опция да се гледа времето за цялата седмица и т.н.

ето го и него..

<a href="http://www.windows7bg.com/imageupload/images/9930targovishte rulz.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)">4082xax.jpg</a><br/><em>Щракнете за оригинален размер</em>

File.bg :arrow:Download

4storing :arrow:Download

Tranz.IT :arrow:Download

Източник : Zamunda.net

Линковете, които си дал не бачкат. Дай няк'ви други, че ми трябва тоя гаджет, а вграденият в 7-цата не ще да бачка.

-2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Тази тема е заключена от модератор!

Причина:

Има специална тема за джаджи, там има доста работещи притурки за времето

Моля спазвайте правилата на форума!

Екипът на Windows 7 Bulgaria

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.