windows defender

9 мнения в тази тема

Публикувано

Здравейте изкам да попитам трябвали да слагам анти виросна програма на windows 10

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Аз лично никога  не съм ползвал анти вирусни програми на нито една машина и на нито една операционна система! - Дори и Windows Defender забранявам и машините ми работят с пъти по леко и по бързо! До сега не съм имал проблеми! 

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте изкам да попитам трябвали да слагам анти виросна програма на windows 10

Използването на антивирусен софтуер на компютъра е препоръчително. Когато компютъра не е свързан с Интернет и не се включват преносими памети, може и без такъв софтуер. Едва ли на днешно време има такива машини за домашно ползване. Какъв антивирусен софтуер ще ползваш е въпрос на личен избор, прегледай тестове на антивирусни и си избери..

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Malwarebytes Anti-Malware + Windows Defender. Най-лекото и добре предпазващо решение.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Malwarebytes Anti-Malware + Windows Defender. Най-лекото и добре предпазващо решение.

Благодаря инсталирах е  но не  мога да е активирам (malwarebytes)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Айде влачи.

ПО ЛЕСНО Е ДА КАЖЕШ НЕ МОГА, А САМО ТРЕА ПОЛЗВАШ ТЪРСАЧКАТА

https://windows7bulgaria.com/topic/947-антивирусен-софтуер-промоции/?do=findComment&comment=129708

Редактирано от nikcool
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

И аз до преди 1година бях с тази компинация +Spy Hunter+Spy BOT но си изпатих доста жестоко . Помислих си ,че след като Дифендера в 8,1 фактически е ESET Antivirus  и че след като се инсталира със системата ще е качествена но....се оказа качествено решето ......1 година бях с нея плюс останалите и нищо не ми откриваха сириозно докато не попаднах на някакъв троянец криптологер и беше ми криптирал всички файлове и си загубих над 80гб снимки клипчета и програмки .Наложи се да сканирам с AVIRA през HIREN`S BOOT CD и ми откри над 1000 вируса и различни проблеми и се наложи преинсталация на системата и пълен формат на харддиска за съжаление . 

Лично аз бих препоръчал да се доверявате на качествените Антивирусни защити като AVIRA; D-R WEB ; BAIDU добре е преди да инсталирате да си проверите в интернет има доста полезна информация относно антивирусните програми . 

Стоенето без Антивирусна защита не го препоръчвам единствено което може да направите е да си загубите информацията от системите и да пострадате не разчитайте на това ,че вас лично вируса ще ви подмине . И това ,че не ви показва че сте заразени не е на 100% така може да сте заразени без да знаете ,особено с така наречените спам вируси ....

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Имах абсолютния същия случай като на vektor7502 с Windows Defender и Cryptolocker атаката. Даже нахалника и в dropbox папката се беше наврял (добре че имах копие). Общо взето съм се доверил на ESET и за сега нямам проблеми :)

П.П То Windows Defender-a не е ли просто Microsoft security essentials, обаче за Windows 8. Не знам с кой акъл Microsoft са я сложили в OS, като не върши кой знае каква работа (само хаковете за програмите хваща :D ).....

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами щото да си пробутват бозаджийницата, инак кой ще им ползва АВ.И ако не са игрите, не знам, кой ще им ползва скапаната бозава ОС.

Най важно е да гледаш, и да знаеш къде влизаш, това е най важно.

Винаги съм се доверявал на NORTON, а известно време и на KASPERSKY.Всеки сам избира с какво да се пази

Редактирано от nikcool
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване