Windows 7 Starter

6 мнения в тази тема

Публикувано

Не мога да открия тази възможност. То и домашна мрежа не може да се направи. С Dell Inspiron mini 1012 съм и ОС е стартер. Имам напълно лицензирана и професионалната версия. Как ще се държи лаптопчето с професионалната версия? Ако някой знае начин за смяна на тапета в стартера да свирка.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Не ми е много ясно защо се мъчиш със Стартер, няма разлика в натоварването, за това с помоща на този инструмент на Windows и ключ за съответната редакция можеш да си надградиш Стартер до Ултимейт.

Не се налага да преинсталираш просто използвай Windows Anytime Upgrade.

Отиваш Старт>>Мусомрuter десен клик>>Свойства>>кликаме на получи достъп до допълнителните функции.

Ключ може да намериш от тук ако нямап

http://www.windows7b...indpost&p=71398

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Ако си решил да оставаш със стартер, опитай с това Натисни тук или виж тук Натисни тук или Натисни тук

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За сега се оправям с океаника.

Оправяй се, докато почиваш!

5 дни!

Нарушена т.11 от ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА/Модератор

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте,

пиша тук ,защото никъде другаде не успях да намеря решение на необичайния проблем с моя netbook.

Проблемът се състои в следното: Имам инсталиран Windows 7 Starter, купих си компа съвсем наскоро и като всеки друг нормален човек започнах да го пълня с какво ли не. Явно някоя от програмите обаче се е оказала несъвместима с някой от елементите или и аз не знам какво и започна да се бъгва компа ми много сериозно.

Всеки път когато го пусна стартира с Windows classic- taskbar,менюта ,прозорци... И на всичкото отгоре и desktopa изчезва :( и постоянно трябва да отварям Change the color scheme и да връщам на Windows basic.....И като го рестартирам ( спра ) и го пусна наново-- ИЗНЕНАДА пак съм с Windows Classic.

Много е досадно и не знам точно какво съм объркала. Деинсталирах повечето програми, но проблема не изчезна :( Някой да знае как да го реша ? :(

(Предварително се извинявам ако вече е била отваряна подобна тема .)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Провери ли го за вируси?

Симптомите са на нелегален( излизат едни досадни надписи при зареждане ) или неактивиран windows(минали 30 дни)

Десен клик my computer-properties най-отдолу какво пише?

Ако не е активиран поглениТУК за нелегаленТУК

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване