Windows 7 Folder Background Changer

9 мнения в тази тема

Публикувано

Ето как може да смените фона (background) в explorer.

ВНИМАВАЙТЕ! Ако пуснете програмата всички настройки на папките ви си заминават! Имам предвид място, размер, размер на thumbnails и т.н.!!!

7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Off Topic
Както ще сваляш всичко от сайта на създателя на програмите,поне слагай повече инфо за програмите.
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Off Topic
Както ще сваляш всичко от сайта на създателя на програмите,поне слагай повече инфо за програмите.

Може ли да попитам, като казваш, че (ВНИМАВАЙТЕ! Ако пуснете програмата всички настройки на папките ви си заминават! Имам предвид място, размер, размер на thumbnails и т.н.!!!) , това значи че и променените папки (външния им вид също се разваля така ли, за иконките говора) и още нещо, (размера как си заминава смисъл ???

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Off Topic
Както ще сваляш всичко от сайта на създателя на програмите,поне  слагай повече инфо за програмите.

Off Topic
Нямам намерение да качвам всичко от сайта им! Просто намерих приложения, които не бяха опоменати в този форум, а пък сметнах за полезни. Пък и съгласете се, че няма нищо повече за инфо. Просто избираш снимка за фон и цвят на текста. Какво има да му се обяснява на това. Ако някой не разбира как се ползва - ще попита и ще му се обясни!!! Според мен - чисто и просто се заяждаш с мен в момента!!!! :(

@kpakepo

Ако е променана иконата на някоя папка - тя не се променя.

Под размер имам предвид: Ако например сте си направили explorer да се отваря в maximized вариант, то той ще се промени в нормалния (default) вариант. Това се случва и с thumbnails вътре в папките: ако сте си направили някои папки да са ви големи, в други пък да са с детайли, трети пък да са малки - всичко става по default на windows (т.е повечето от тях стават малки)!

-1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Така като я гледам програмата не може да смени за всички папки фона на един път.Иначе идеята е добра.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Благодаря , Програмата е супер ..

Нарушена т.11 от ПРАВИЛНИКА

Потребителят е наказан от МОДЕРАТОР!

-3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

програмата е супер отдавна тарсех такава програма :poklon: единственото не6то което се разваля е тва кадето сте си настроили как да изглежда иконите в папките но след това си ги оправяте пак . :yahoo:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Off Topic
Програмата е много-добра,но каква трябва да е резолюцията на картинката?Моят монитор е с 1440/900 и или е много-голяма или е много-малка...
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Off Topic
Програмата е много-добра,но каква трябва да е резолюцията на картинката?Моят монитор е с 1440/900 и или е много-голяма или е много-малка...

Off Topic
Пробваш,при мен за 1024/768 стана 480/360,но на цял екран я правеше четворна.
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване