Gmail Notifier Plus

20 мнения в тази тема

Публикувано

Един ефектен начин да сте постоянно информирани за пощата си в Gmail

Разположен е в новия Windows 7 таскбар и с негова помощ можете да получите достъп до няколко компонента в пощата си.

Виждате нагледно колко непрочетени съобщения имате:

post-1-1246684886.png

post-1-1246684913_thumb.png

Ако щракнете с десен клавиш върху иконката, имате достъп до още няколко функции:

post-1-1246684952_thumb.png

Получавате и бърз преглед на последните получени писма:

post-1-1246684995.png

post-1-1246685054.png

gnp_12.zip

4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Това е много яко, проблема е, че имам поща в gmail, но си забравих паролата, но виж май си заслужава да си направя нов.

Случайно за abv да можеш да намериш таквъз хубавиня?

Току що си направих нов профил и пак не ме пуска, нещо не ме харесва, да ми ******************* на gmail :cry:

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

При мен работи :yahoo:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

От 3 години използвам поща в Gmail,това наистина е много удобно. :thumbup:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Бих ли можъл да попитам има ли неква гяволия да отговоря на някое съобщение, макар и с елементарни слова, без тагове, прикачени файлове и т.н :ah:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте !

Сложих си gmail notifier plus 2.1.2.0 и всичко работи... дразнещото, е че след всяко вклщчване на компютъра трябва да си го стартирам сам... никъде няма опция за autom. startup with windows... или нещо от сорта.. опитах се да намеря някаде в google... но без резултат... имат същия проблем, но отговор така и не намерих, ще съм благодарен ако някой ме светне какво трябва да направя ( :

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте !

Сложих си gmail notifier plus 2.1.2.0 и всичко работи... дразнещото, е че след всяко вклщчване на компютъра трябва да си го стартирам сам... никъде няма опция за autom. startup with windows... или нещо от сорта.. опитах се да намеря някаде в google... но без резултат... имат същия проблем, но отговор така и не намерих, ще съм благодарен ако някой ме светне какво трябва да направя ( :

Еми иконата от която я стартираш си я премести в StartUp папката на потребителя си. Ама не иконата де, ами кратък път до нея.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Off Topic
а при Gmail Notifier 1.0.082 – готиното е гласовото известяване,при получаване на писмо
3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Специално за Йордан -> цък

Редактирано от kirkata
2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Е аз съм с Windows 7 Ultimate, там какво трябва да се направи за да се стартира заедно със стартиране на Windows-а. Никъде не открих startup...

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

dberov не съм ползвал Gmail Notifiler Plus и не знам имали такава опция, ползвам Google Talk в него има такава опция :)

http://www.google.com/talk/

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

А Google Talk има ли функция за известяване при получаване на писмо в Gmail.com. Проблема при мен е че имам 5 пощи а Gmail Notifier Plus може да извястява за няколко пощи едновременно, но напоследък започна нещо да се бъгва и трябва постоянно да го рестартирам, а това е равносилно да си проверявам переодично пощата на ръка... Ако знаете някоя друга програма която да не е приложение към браузер която може да известява поне за 5 пощи, моля споделете...

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Да, известява. Но аз имам само една поща, не съм пробвал за няколко дали става.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

ОК, ще пробвам и ще пиша

Става само за пощата на акаунта който е създаден или само за една поща, трябва да търся друго решение

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Има три решения:

• Първо решение - Checker Plus for Gmail. Приложение е към Хром, но може да се ползва и без да е пуснат, тъй като Хром е уникален браузер и позволява да вървят негови добавки, дори и да е спрян. Аз имам три пощи и трите се обновяват постоянно и си получавам мейлите, дори и да а е спрян браузера. Като си инсталираш добавката, просто се логни и в трите пощи, и сложи отметка в настройките на приложението - Run in background when Google Chrome is closed.
    • Второто решение е да ползваш Windows 8 и метро-приложението Mail. Там може да добавяш неограничен брой и вид пощи, като получаваш известия незабавно.

[*]Третото решение е да ползваш устройство (телефон, таблет или лаптоп) с Андроид - там също може да добавиш няколко g-mail акаунта.

Това е - дано съм помогнал.

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За Chrome, това е уникалната добавка: https://chrome.google.com/webstore/detail/apebebenniibdlpbookhgelaghfnaonp

:)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Благодаря за труда който сте направили колеги, но не сте прочели точно какво ми трябва," Ако знаете някоя друга програма която да не е приложение към браузер която може да известява поне за 5 пощи, моля споделете..."

Tова за приложенията към браузерите ми е ясно и аз го имам и на Chrom и на Mozilla, но за да получавам известиятa съответния браузер трябва да е отворен, а Gmail Notifier Plus работи без отворен браузер...

Редактирано от dberov
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

dberov, прочети ми пак поста. Хром НЕ трябва да е пуснат, за да работи тази добавка.

LxMZP.jpg

kLHTo.jpg

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

О, извинявай не бях видял това. Сега ще го тествам...

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

На Windows 7, аз използвам GMail Counter на Ben Hall.

Много съм доволен от този gadget.

За съжаление Microsoft орязаха поддръжката на gadget секцията си, така че не мога да дам линк от там.

Ето директно приложението, от там откъдето аз си го пазя.

http://www.cyxap.com/GMailCounter.gadget

Може да контролира само един акаунт.

Позволява визуална и звукова персонализация. Може да се настрои времето и ритмичността за проверка на пощата, както и какво да прави при нова поща и реакция от потребителя. Дали да отваря директно пощата или да ви прехвърли на страницата за влизане в GMail.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване