36 мнения в тази тема

Отговорено (Редактирано)

Прочетох ви мненията харесаха ми

Ползвам Windows 10 64-битов, инсталирал съм directX и всички драйвери за видеото който трябва автоматично от софтуера на GeForce Experience, това означава, че няма проблем със драйверите до колкото знам.

Другото което вас ви вълнува, че съм направил грешен избор за компютъра е ,че не ми се занимава и нямам свободно време да го мисля и сглобявам на тия от технополис ми идва да им счупа главите, но немога да го направя, това за смяна на видеото в бъдеще може да го направя, но за сега няма да го барам, въпроса ми на тази тема беше какво мога да направя без да сменям нищо а софтуерно да се оправи.

Напиши още нещо за еазмножителните си органи и ще видиш чужди. /Модератор 

Редактирано от Йордан
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Преинсталирай, сложи Windows 7, вкл. всички драйвери, не само за видеото, но и за дъното и.т.н и тествай пак. Windows 10 се държи доста капризно на различен хардуер, така че нищо чудно и това да има значение.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Ами направи така, както ти казва Иванов, въпреки, че имам очаквания за резултата, но най-добре е да го чуем от теб.... :) 

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Процесора е слаб както и видеото. За тези 1300лв можеше да си сглобиш нещо доста по-добро за в бъдеще!

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Аз не мисля, че проблема е във видео картата. Даже съм сигурен, че не е това проблема. Човека говори за минимум настройки и пак. @Nexusell - каква операционна система има инсталирана и слагал ли си допълнително драйвери. Дай повече информация за това.

Грешиш.Картата е много саката.Старата ми машина беше с C2Duo E8400 + 8Gb рам и една от най-форсираните HD7770-Сапфир Vapor-X OC(Тоя Сапфир изглежда като совалка пред тази GT в бенч-овете).Дуум ми вървеше на границата на видимото сечене,тоест около 30кадъра.Но ставаше за игра,макар и на минимални детайли.Ако не бързаш ин-гейм,графиката не се товари и нямаше сривове,върви що-годе плавно.

Шефе,та тя дори не е ГДДР5...Тва е много зле... http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-730/specifications е,има една ГДДР5,64битова...

Редактирано от Чопаков
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Благодаря за мненията ви, явно ще се сменя видеото, но не сега към лятото чак.

За сега съм се спрял на тези модели:

gigabyte-radeon-rx470-4gb

Geforce-gtx-1050ti-4gb

Напишете дали са съвместими със моето дъно, и можете да затваряте темата, ако не предлагате и други модели.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

RX470 е по добрата карта от двете, наблюдавай промоциите и като изпадне на добра цена , скачай.  До лятото не се знае на какви цени ще се продават , може и да са още по на долу.

Цък 1    

Цък 2

Редактирано от pepy86
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

RX470 е по добрата карта от двете, наблюдавай промоциите и като изпадне на добра цена , скачай.  До лятото не се знае на какви цени ще се продават , може и да са още по на долу.

Цък 1    

Цък 2

Голям си брат, тези са съвместими предполагам със дъното ми?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

разбира се, няма от какво да се притесняваш. Взимай смело ;)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Интересно ми е само, някой от вас освен видео паметта гледат ли честоти на процесор/памет, или хоп имам 2 гб видео, карам всичко... :kick:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Интересно ми е само, някой от вас освен видео паметта гледат ли честоти на процесор/памет, или хоп имам 2 гб видео, карам всичко... :kick:

В какъв смисъл дали ги гледаме ?  Специално колегата Nexusell,  за който писахме е споделил каква му е конфигурацията и не случайно му предлагаме тези карти.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване