Публикувано 24 ное 2015 1. Устройство (Аксесоар):Samsung Galaxy Note 4 Gold (Bronze) N910C 2. Окомплектовка:Кутия, зарядно, слушалки, гумички за тях, резервни писци за писалката и пинсета за смяна, зарядно и кабел за данни.3. Гаранция и към кого:Няма4. Допълнителна информация:Злаааааааатен е.Работи перфектно. Леки следи от употреба. Купих го за жена ми, но се оказа, че и е много голям. Ползван е от жена. Купуван от виваком с протокол, но не ми дадоха копие. Докато си играх с него се ъпдейтна онзи ден Сложен му е адски куц стъклен протектор.5. Цена:699 лева, специално за колеги от форума.6. Бартер:Да, за много по-евтин ЗЛАТЕН телефон с доплащане поне 350 лева от ваша страна.7. Местоположение:гр.София8. Начини за връзка:Лично съобщение тук.9. Работа с куриер:По ваш избор и за ваша сметка. 20% отстъпка от цената на куриерската услуга на Еконт. Бартер по Еконт е много малко вероятен.10. Снимки 0 Сподели публикацията Адрес на коментара
Отговорено 27 ное 2015 По случай черния петък, цена 630 лева до утре вечерта 0 Сподели публикацията Адрес на коментара
Отговорено 27 ное 2015 Бахти щях ти казвам да го пращяш ма то било "630" пък аз видях "360" щях да звъня на КЗП 0 Сподели публикацията Адрес на коментара