Как да видите вашия продуктов ключ в Windows 10, Windows 8/8.1 и Windows 7

7 мнения в тази тема

Публикувано

Ако сте загубили или забравили къде сте съхранили вашия Windows продуктов ключ, имам решение за вас.

1. Изтеглете и разархивирайте прикаченият файл:

backupwindowskey.zip

2. Стартирайте файла и ще видите вашият продуктов ключ.

post-1354-0-18465400-1420052771_thumb.pn

8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Дaнaил, Ивaйло и franko007 харесват това Харесва ми

Здравейте, свалих го - ID e същото,но ключът не работи. Моля за още малко помощ?

Поради многократните опити да поставя различни ключове ми изписа грешка 0xC004C020 - Цитирам "Тази грешка възниква, когато даден корпоративен лиценз (лиценз, закупен от Microsoft от някоя фирма за инсталиране на Windows на множество компютри) е бил използван на повече компютри, отколкото лицензионните условия за софтуер от Microsoft позволяват. За да коригирате проблема, може да се наложи да използвате различен продуктов ключ, за да активирате компютъра. За допълнителна информация се свържете със системния администратор."

Моля за помощ, как да активирам Windows 8.1 PRO?

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

miq, Опитай с Microsoft Toolkit.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Сърдечни благодарности за помощта Ви, без Вас нямаше да се справя... Бъдете винаги здрав и все така отзивчив, светът има нужда от хора като Вас! Още веднъж имате моето огромно БЛАГОДАРЯ!

/Пуснах и отделна тема с молба за помощ, моля администраторите за извинение и по тяхна преценка да я изтрият./

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

При мен на Installed key ми изписва NBBB - BBBB ..... , а продукт ид-то си ми го дава.

Уиндолса е 8.1 и си е активиран легално, но защо не ми показва кея не знам?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

И на мен ми изписваше това и не стана. С програмата Microsoft Toolkit стана веднага.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте, свалих го - ID e същото,но ключът не работи. Моля за още малко помощ?

Поради многократните опити да поставя различни ключове ми изписа грешка 0xC004C020 - Цитирам "Тази грешка възниква, когато даден корпоративен лиценз (лиценз, закупен от Microsoft от някоя фирма за инсталиране на Windows на множество компютри) е бил използван на повече компютри, отколкото лицензионните условия за софтуер от Microsoft позволяват. За да коригирате проблема, може да се наложи да използвате различен продуктов ключ, за да активирате компютъра. За допълнителна информация се свържете със системния администратор."

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване