Бисери от Windows 7 Bulgaria

131 мнения в тази тема

Отговорено

Off Topic
Добре че не е по друга причина.. :ag:
2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Това е от темата малАк проблем с блутОта

Като го прочетох веднага се сетих за това. :haha:

http://www.vbox7.com/play:aa65557b

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

здравейте нов сам ту обиколих саита и мн ме кефи мн ми помогна самоче немойах да намера притурка за КПУ като тази оригиналната на уиндолс самоче с друг вид нчкои ако знае откаде мога да намера или да качите няколко ще съм ви много благодарен :):P:ag::poklon:

:kick: :kick: :kick:

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

пичови помогнети.....с windows 7 ultimati съм лап топа мие asus x58c---като заспи компютара при допир на мишката или бутон несе включва компютара..всички драйвари са на леце...какъв може да проблема.

Никога няма да спра да се изненадвам, явно :no: Надежда нийде взорът не улавя...

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Токущо и при мен се получи така. За пръв път. Преинсталирах видеокартата и се оправи. Nvidia 8600 gt.

Просто не се сдържах! :rofl: :rofl: :rofl:

8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

може ли да ВИ КАЖА НЕЩО?каквито и активатори да ползвате момчета и момичета,вашият уин винги ще е нелегален ,освен в случаите когато е легален.питайте чичо алекси как от 1 година и нещо си кара windows 7 ultimate и няма проблеми нито с проверката за легален уин има проблем ,нито с нищо.а аз съм само един строител.не разбирам нищо от компютри.е малко съм скромен ,ама такъв съм си .а иначе и моя уиндоус е нелегален .да ама не .легален е ,защото тъпия строител си г е направил такъв.

:blink::P:ag: ...е, каза си го, но не можах да разбера,защо слагаш "строител" под-общ знаменател?!?... :kick:

7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

компа. ми замръзва без видима причина както стои на експлорар или инсаталира програма или сам отворил саит независимо какво правя замръзва за по 1-2 мин и после продължава безпречино или поне за мене някои ако има някои съвет или предложение да го сподели!

Май не само компютъра му е замръзнал...:kick:

4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

появи се надпис evolation copi, и че лиценза изтича след 1 година .чудна работа сас активатор 1.93 на даз сам
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Извинявай,но съм начинаещ.Какво ще значи хъб? Колкото до превключвателя,няма такова нещо в смисъл има си директен свръзвател с който да се включва към пс-то и не е необходим кабел.

:rofl:

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

E к'во като не знае какво е хъб? :bn: Ама "свързвателя" ме уби! :kick::blink::rofl::thumbup:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Аз точно за това го пуснах.. :ag: За хъба не е за бисери.. :ag:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте , имам проблем с играта МуОнлине . Като я рънна ми дава грешка Main has stopped working . Когато тръгна да я рънна през ХП или Виста ми дава син екран и ми ресва ПС-то . Някакви идеи ?
2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

тази новина може само да ме радва , Хр верно дърпа развитието на новите технологий са леко по-леко всички щетете илине ще трябва на микрирате от хр към по нова ОС?

иначе съм съгласен че за по стари машинки с процесор по 3ghz процесор и под 2 гб рам хр си остава идеална за тях ?.....

фен съм на новите техногии а не на тънченето на едно мчсто (каквото е хр, да добро и бързо е но е старо и не стабилно ''поне за мене'' )

:kick:

EPIC FAIL! Да не говорим за запетаите и точките.. :ag:

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

XP Преди ми беше лубим windows Но откакто доиде 7-цата си4ко се промении 7-цата просто е по добра и по бързо зарежда ;) Но се пак аз мисля да си остане xp - то но това не е мое решение ;):)

Да, определено. Съгласен съм... :rofl:

Ни запетай, ни нищо. :rofl::kick:

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Off Topic

Явно наистина компютъра му си пада садист и измъчва невинни флашки. :haha:

Тфа ме изпълни.. :ag:

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

пичови.здравейте със asus x58c windows 7 ultimati==драйвар за видео карта е на виста ;;;;проблема е че като заспи компютара немога да вклюла след това отникаде,нито от прозволин бутон„„„„дава някакъв страшен размазан екран задаго включа отново трябва да махна батерията,,,а пък сега не изка да мине във режим заспиване,какво му става не знам,,явно MAICROSOFT неси е свършел работата, а при windows xp няма проблем със заспиването,помогнети на какво се даржи този проблем...

O-oх, трудно се работи с толкова Сашета на едно място! :no::kick:

Най ме "изпълни" MAICROSOFT. :ag:

Сега сериозно: Според мен се обезсмисля задължителното писане на кирилица при наличието на такава... неграмотност в изказа. Би трябвало да се наказва не само заради писане на латиница, но и за неспазването на граматичната норма. Не знам накъде отива светът, ставаме все по-тъпи и по-тъпи... ставаме Сашета. :ag:

7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Най-кратката инструкция за инсталация :haha:

Ако искаш да инсталираш....1 запиши диск

2 бутни диска през биоса Ф 1...ф12 ЗАВИСИ ОТ КОМПА....

буут с две оо-та:rolleyes:

и после квото пише.....наздраве!

Голямо бутане ще падне :evil:

7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Начи въпроса ми е следния имам си записани два диска на Win 7 хоме премениум от технополис но е на два диска разделен и въпроса ми е като почна да исталирам на половината ще ми излезе ли нещо за да се подсетя да сложа втория диск защото съм на лаптоп и мога по един диск да слагам ако бях на компютъра слагам и двата и няма проблем.. Нали ще ми изпише "Please insert 2 disc"И другия ми въпрос е че съм с ХП сега и като го исталирам дали трябва да слагам някакви драйвери ако се слагат драйвери моля помогнете.

Ей тоя уиндоус не бях го чувал до днес :ag:

5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Ей тоя уиндоус не бях го чувал до днес :ag:

Off Topic
хаххахаххааахахахахаАААААААаахахААХхха бате изпревари ме :D
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Аз съм с 3Гб рам на два отделни слота и с процесор Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5550, 1833 MHz.Бях с 32 битов и ми казака че с 64 ще е по добре,че по добре ще ми оправлява рамта ,но не виждам особедна разлика.Имали смисал да си даржа 64 или да мина на 32?

:kick::) Жалка картина.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте, за някой може да се стори глупав въпрос, но имам следния проблем: 1 година бях с windows 7 64-bit версия, но реших след преинсталиреане на ОС да сложа 82-bit версия. Сега обаче, когато искам да си направя собствена тема с мой тапети за desktop-a не мога т.е. когато дам browser и избера папката новите снимки изобщо не се появяват в полето отдолу, за да мога да ги избера. Този проблем го нямаше при 64-bit версия и затова е нещо ново за мен. Разгледах всички теми с проблеми във форума, но не намерих такава с моя проблем.Моля помогнете. Благодаря предварително :) .

Препоръчва се 68 бита

8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

О, Дака... може ли да си толкова изостанал с технологиите.. :rofl: :rofl:

Ми аз съм си такъв отзадничев :) /Даката

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Пи4ове имам проблем езика на уиндолса нещо ми се ебава аз сам с 7 ултимейт на български е оба4е като тръгна да отварям някои документ на лорд-а ми го изкарва на маимуница ако някой може да каже как се оправа ще сам благодарен :poklon:

:kick: :kick: :kick: :kick: :blink:

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Леле... така и в скайп не ми пишат. :ag:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване