631 мнения в тази тема

Отговорено

Сигурен ли си, че няма прекъсване в кабела или усб - то? Пробвай да размърдаш кабела и конектора докато работят 

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Изключих Razer Synapse и пуснах Windows Sonic софтуера за пространсвен 7.1 звук.За сега не съм имал прекъсвания, но ще видя как е в следващите дни.Може софтуера на Razer да не се разбира нещо се Windows 11.Балгодаря!

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Здравейте,решил съм да сменя старата ми конфигурация с нова спрял съм се на тази  конфигурация.Мисля да използвам старата кутия и захранването мисля ,че ще е достатачно това захранване.Ако някой има по-добро предложение от това което съм избрал...Не съм много на ти вече с новите хардуери.
Благодаря предварително.

Редактирано от nCuXaPa
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

За подобни пари бих взел AM5. По-натам може да ти се наложи да искаш да вземеш по-мощен процесор.... А, AM4 залязват вече...

Така и така ще купуваш нов хардуер. Направи всичко възможно и отдели пари и за такъв тип SSD М.2 NVMe  и няма да съжаляваш!  SSD | Desktop.bg - Сглоби твоята машина

Примерна конфигурация за почти същите пари:

Aboq4XO.jpg

Редактирано от Ground Zero SPL
3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Разбрах ,Благодаря имам M2 Samsung 980 PRO 250GB M.2 за това не съм включил SSD-та и M.2. Мисля ,че е достатъчна по нататък ще сложа по-голяма

Добре ще видя тия дни да поръчам това което си ми предложил.
Благодаря за бързи отговор

За подобни пари бих взел AM5. По-натам може да ти се наложи да искаш да вземеш по-мощен процесор.... А, AM4 залязват вече...

Така и така ще купуваш нов хардуер. Направи всичко възможно и отдели пари и за такъв тип SSD М.2 NVMe  и няма да съжаляваш!  SSD | Desktop.bg - Сглоби твоята машина

Примерна конфигурация

Редактирано от nCuXaPa
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте,

в момента съм със следната конфигурация:

Дъно: Acer IPISB-VR Rev 1.01
Процесор: Intel Xeon E3 1270 3.4GHz (на практика i7 2600)
Охлаждане: Noctua NH-L12S
RAM: 16GB DDR3 1600MHz (1333MHz) Dual-channel
Видео карта: Gainward nVidia GeForce GTX1060 6GB Phoenix
SSD (за ОС): Crucial MX500 250GB
SSD (за игри и VM): Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Baracuda 2TB
Кутия: CoolerMaster Silencio 352M
Захранване: Seasonic M12II-520 EVO 520W
OS: Windows 7 Professional x64 SP1 и Windows 11 Pro for Workstations

Основно си използвам Windows 7, 11 пускам само по изключение, когато ми трябва нещо, което вече не работи на 7 (много рядко, основно за игри).

Имам дъно ASRock H410M-H/M.2 SE, процесор Intel Core i5 10600KF и 32GB DDR4 (2x16GB). Купих частите тъй като случайно видях това дъно има драйвери за Windows 7 и реших да го купя, докато е налично (вече го няма), мина се време и купих процесора (беше на промоция), мина се още време и купих и РАМ-та, което беше преди няколко месеца. Предполагам ще бъде приемлив ъпгрейд за текущия ми хардуер?

Съответно каква видеокарта би била добра ако направя този ъпгрейд? Сложното е, че искам да поддържа Windows 7, което при nVidia е всичко до RTX3000 серията включително, при AMD не знам. RTX3060Ti 8GB дали е добър ъпргейд за текущата ми GTX1060 6GB? Предпочитам да не сменям захранването.

Честно казано съм си доволен от представянето на компютъра ми както си е сега, въпреки възрастта му (12 години - поне на дъното и процесора). Всичко, което искам да върша - си работи, игрите, които искам да играя, също си вървят чудесно.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване