Настройка на визуалните ефекти

5 мнения в тази тема

Публикувано

Можете да изключите визуалните ефекти от които не се нуждаете или да изберете опцията Adjust for best performance, за да увеличите производителността. Това можете да постигнете и като промените начина по който се появяват менютата и прозорците. Ефекти, които можете да изключите за сериозно подобрение в прозиводителността са:

* Animate windows when minimizing and maximizing
* Animations in the taskbar and Start Menu
* Enable transparent glass
* Fade or slide menus into view
* Fade or slide ToolTips into view
* Fade out menu items after clicking
* Show shadows under windows
* Slide open combo boxes

Щракнете с десен клавиш върху Computer на десктопа или в старт менюто и изберете Properties.

Изберете таба Advanced и в полето Performance щракнете бутона Settings

post-1-1244442423_thumb.jpg

Можете да оставите Windows да контролира ефектите, да изберете режим за най-добра производителност или да изключите ефекти по ваш избор.
post-1-1244442539_thumb.jpg

6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Има ли начин да си включа Taskbar Preview на Windows 7 Starter .. ?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Не мисля, доколкото знам се поддържа само от аеротемите, а стартера си няма

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Няма ли някакъв заместител, защото "Стартера" най-много ми допада как се държи от всички версии .. Пробвах с - Visual Tooltip -, но нещо не се получава на 7-цата .. Вече намерих заместител на Аеро Снапа, сложих програма, която бачка повече от перфектно .. Aqua Snap..

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте, При мен възникна един казус - Как да ми се запазят визуалните настройки на Windows 7 при ползване на компютъра под юзърски и гест акаунт?! Ще се опитам да кача снимка на маркираните ми квадратчета...

... Вижда се кои ефекти за активирани, но тези настрйки се запазват само, когато PC-то се ползва под администраторски акаунд. Логне ли се някой под юзърски или гест акаунт се зареждат настрйки по подразбиране на Windows и ако желаеш да са като тези по - долу показаните е необходимо всеки път когато стартраш системата да ги настройваш отново. Как може да се запазят тези настройки еднакви за всички профили в PC-то веднъж завинаги без да е необходимо да се настройват всеки път отново, когато включиш машината? Някой знае ли отговора на този въпрос !?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване