Публикувано 29 май 2010 Добре дошли отново в обновения форум Windows 7 Bulgaria Надявам се да ви харесат промените, а предстоят още много екстри. По-късно ще допълня този пост с обяснения за някои от нещата във форума, а сега е време за едно ново начало... 5 4 3 2 1 ....... В началната страница на форума всичко може да се скрива, включително дясната лента с информация. Това означава, че ако дадена информация или компонент не ви интересува, можете просто да го затворите Контролният ви панел вече е с име 'Настройки'. От там бързо и лесно можете да редактирате почти всичко за начина по който излежда профила ви и предпочитанията за форума. 15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Честита ти първа годинка форумче.Вида е невероятен,много добре се получи направо нямам думи.Сега форума е повече от красив. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Честито и от мен. Да наистина е много красив. Само една забележка. Имената на потребителите са в бяло и фона също е бял и не се виждат Едит: Те и постовете не се виждат. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 ЧРД на форума! Радвам се на такова развитие и уникална визия! Продължаваме напред!!! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Благодаря на всички и ви напомням да си изчистите кеша на браузъра, особено ако ползвате Firefox 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 :bn: Уф във Firefox нямам проблеми, но с Chrome-а. Ужас просто. И с Хрома не ми се показва ефекта при минаване през дока горе. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Ами съвместимостта ще я оправяме поетапно. Вече постовете са ОК под Chrome. Сигнализирайте за други проблеми - сериозни п.п. Обнових първия си пост в темата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Честито и от мен много добре се е получило! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Лимита на вота ми е 0. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Честита годишнина!Много добра нова визия. :clapping: 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Айде Честит Рожден Ден на форума!И визията е просто невероятна! :thumbup: :thumbup: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Честита ни годинка 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Айде един подарък и от мен! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Честит рожден ден на форума и браво за новия външен вид супер е, а и се получи изненада с тази промяна явно доста сте се подготвяли, евала. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 ЧРД!!! Само така! Още много успешни и ползотворни години! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Beatfan , я си сложи тази табелка да видя как ще стои.. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 ЧРД всичко най-хубаво на всички. Beatfan, сега вече може да туриш брояч на чата, както и звуци. Няма бутон Благодаря, да го... :( 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Малииииииииииииииииииииииииии, ха да ни е честита една година в любимия форум! Сега трябва да свиквам с новостите, ма ше са опрая. Шефе, терсене ми е за тъмния скин, но ще го преживея, ама Група Администрато не е довършеничка нещо. Има други неща, но знам, че ще бъдат оправени с общи и най-вече твоите усилия. Off Topic Леле не мога да се ориентирам A, за Опера, док ефекта е изчанчен, като нея самата, иконите се увеличават но само в рамките на очертанието, ма е яко де. Не знам какво да кажа, преди 11 месеца си нямах любимо място в интернет, някой ми харесваха, но такова не. Мерси! На всички желая по-малко проблеми повече веселба и приятно ползване на форума! Eeeeeeee Жореееееее клипа е култов, даже се видях, ма иначе е жестоко, картинките се премятат и излиза надпис, който направо задължава и то яко ефекти евала! Ае какво ще стане ако включа HTML 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Забелязох, че часовото време е с 1 час назад, при Chrome линковете са в бял цвят незнам да ли това е целта. Поздравления за показването на браузърите. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 Кой друг може да се похвали с такава визия? Много добре се е получило, наистина, много е стилен и подреден и най-важното - по-пъргав е от преди P.S. Честита годинка 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 нищо лошо,и за съм потрбител тук, обърнете внимание на сигурноста на форума!! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 ЧРД форумчооо :dance: 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 май 2010 аз съм един от преди да станеме 6000 и више,радвам се че има такъв форум - специално за 7. хареса ми че се вижда браузъра които ползвам.....направено е супер. честит рожден ден и от мен-на екипа и всички потребители! с пожелание за много години! ааааааааа,якоооо. как изглежда сега форума = дасте живи и здрави от мене! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 30 май 2010 ЧРД ФОРУМЧЕЕЕ! всичко е великолепно дано да продължава така и за вбъдеще 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 30 май 2010 ЧРД на форума ! Промените са впечатляващи 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове