Да се запознаем

286 мнения в тази тема

Отговорено

Александър, на 13 години(малко съм малък, но нека това не ви подвежда за мен) от Благоевград .. Интереси : Компютри(опитвам се все повече и повече на научавам :) ) Също така тренирам футбол :)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Накратко:

Живко, Бургас, 24г.

Уча и работя у големото село ...

Туй то ... ако някой има повече въпроси .... само в писмен вид, до 2 реда, шрифт 12.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Whohoo,здравейте на всички :f-harhar: Казвам си Никола (Ники) и съм на 14 ('95-ти набор).От Пловдив съм,уча в ОМГ "Акад. Кирил Попов".

Обичам да слушам рап."Влече" ме,така да се каже,хип-хоп културата :yahoo: Обичам през свободното си време да се занимавам с компютри (сега съм с профил системно програмиране и все още навлизам в занаята :ag:) или да излизам с приятели по заведения и кръчми... Тренирам баскетбол,не обичам футбол :kick: , добър съм на шах (за последното излъгах :bn: )

Много се радвам,че намерих този форум,изключително полезен е и всички сте много печени :)

Радвам се,че се запознахме :f-harhar:

П.П. Старая се да пиша грамотно,но не се получава много :kick: все пак искарах едва 5.464 на изпита след 7-ми клас :plias:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

добре дошъл в сайта Ники :yahoo: още един Пловдивчанин :thumbup: :thumbup: :thumbup:

случайно да познаваш един Ясен от 11 клас :rofl:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

razr777, http://#' target="_blank">

Ти познаваш ли Траян от Тракия?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

razr777,
Ти познаваш ли Траян от Тракия?

да :f-harhar: както и да е ... в случая става въпрос за едно лице в момента учещо в математическата, което доста трудно можеш да забравиш :ag: просто стотиците вицове, тъпизми и чисти простотии на които можеш да се смееш с часове трудно се забравят

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

http://#' target="_blank">

Оспамихме се, бъзикам се Траян е мой набор и едва ли го познаваш, но света е малък, а в едно училище, като нищо се познават, ама се сетих за : Аааааааааааа ти отЛюлин ли си, имаше един Гошо, ама от шести ли, трети ли, познаваш ли го?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

О аз направих няколко коментара, а не се преставих, колко не учтиво от моя страна. Казвам се Георги от Варна, skype - sirgeorgeg, но рядко съм активен, ако има някакви належащи въпроси към моята особа, на ЛС или на пощата - sirgeorge@abv.bg. На 28 години съм и се интересувам от компютри, мобилни устройства и всякаква потребитлеска техника. Обичам да спортувам предимно футбол и плажен волейбол.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Казвам се Теодор на 13години съм (Много съм малък) От Пловдив ,Тракия. Обичам да се занимавам с компютри и да играя футбол.

Това съм аз :ag:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте и от мен :yahoo::yahoo::yahoo:

Аз съм Жоро от Търговище но в момента не съм в БГ :)

на 29 год.

Скайп:същият като ника ми но съм много рядко вътре............

Приятно ми е!!!

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Привет на всички.Казвам се Илиян,на 25г от София.Skype:bulia6ki

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Радо, на 25 от София. В профила ми има сайт, там си пише всичко, вкл. и скайпа. :)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Айде още един 30+

Приятно ми е Дидо , 35г , Варна , скайп kikaha74

На дърти години започнах да преоткривам малките радости в живота. От около 2 год слушам електро, хаус , транс и позае*ах малко добрия стар рок. Импулсивно реших да ставам сноубордист и след 4 пускания вече знам поне как да падам :ag: :ag: А съвсем отскоро (3 мес) имам скапан нет и приличен комп и понякога като го ползвам съм като "идиански вожд пред телевизор" :ag: :ag: (това някой го беше написал в Замунда-много кефи).За нищо не е късно хора, човек се учи докато е жив - та и аз така.Айде със здраве.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Добре дошъл, Наборе! :thumbup:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Иво,36г,Полски Тръмбеш (Великотърновско),с певеца Веселин Маринов сме втори братовчеди :ag:

Мотокарист в завода на PEPSI в гр.Велико Търново.Интереси-Smartphones,PC.В управата съм на сайт N1 на тема "умни'' телефони вече над 3 години.Семеен,имам чудесен 9-годишен син.Skype - ами пише го в профила ми :haha:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

здравеите аз сам ИЛИА и сам на 33 ..работиа ж СОФИА от 9г иначе сам от КЮСТЕНДИЛ работиа като авто моттиор ...хоби автомобилни спортове ...високи скорости и савсем малко PC И мога да ви поздравиа за готиниа форум :thumbup: :thumbup: :thumbup:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

здравейте баш ми е драго да се зарознаем казвам се ГЕОРГИ и сьм на 23 год :dance: :dance: :dance:, много ми допадат компютрите, но работя вьтрешно строителство :naughty:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

айде добре дошли на всички ви във форума :thumbup:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте и от мен.Казвам се Борислав и съм от Пловдив.На 36 години,но един от най-младите "компютърни ентусиасти" :ag:  

Занимавам се предимно с работа,а в свободното време съм във форума и се образовам. :thumbup:  

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте.Нека се представя и аз.Венелин на 34 години.Хоби-обиколки по света. :ag:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте и от мен.Казвам се Борислав и съм от Пловдив.На 36 години,но един от най-младите "компютърни ентусиасти" :ag:

Занимавам се предимно с работа,а в свободното време съм във форума и се образовам. :thumbup:

още един Борко :ag::ag::ag:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте !

Още един в дружинката 30+ :ag:

Даниел на 37 от София

хоби-сат.тв

женен с чуден син на 4г :thumbup:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте !

Аз съм Тони на 14 год.

Хоби : Планинско колоездене

Ученик съм :)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте,казвам се Георги,от Хасково съм и съм на 44г.Имам прекрасна 22годишна дъщеря.От 1986г започнах с 8 битов та до ден днешен с 64 битов :)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Привет и от мен! Искам да поздравя първо хората, които са направили този сайт! Едно голямо ЕВАЛА! :dance:

Иначе се казвам Филип, на 22 години от Бяла Слатина, но живея в София. Работя, занимавам се с музика, спорт и още глупости. Слабост са ми жените и компютрите :evil:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване