Няколко трика за оптимизация

34 мнения в тази тема

Отговорено

Аз за IE сложих MaxConnectionsPer1_0Server и MaxConnectionsPerServer но създадох DWORD който е 32 бита , а аз ползвам 64 битовия IE трябва ли да слагам и QWORD който е 64 бита за да има ефект това и на 64 битовия IE ? Също какви стойности е добре да задам във value data: написах по 10 но има ли някви препоръчителни ?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Попаднах на един клип в You Tube, свързан с лека оптимизация, ето го и него-

Off Topic
Ако някой иска да добави някое разяснение, или да допълни, нека по възможност да бъде визуално.

Предварително се извинявам, че клипа не е на български, но на тоя етап вграждането на субтитри

опс това е добра идея, трябва да се разучи..

Редактирано от Реги
9

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Това е файла за виртуалната памет на хард диска. По добре си остави настроките на автомат.

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

А при наличие на повечко РАМ памет е препоръчително даже съвсем да се изключи. Или да се оставят не повече от 200 МБ на системния диск. Както всички знаем, РАМ паметта е много по-бърза от твърдия диск. Така че...

6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

@Миргого - Сложих 200МБ на системния диск,рестартирах - показа ми син екран,сам се рестартира след това.Зареди много бързо началния екран и след това икони преки пътища и така на татъка.Сега на вид изглежда стабилна системата.Въпроса ми е след тоя син екран (проблем ли е)да му върна ли предишните настройки?Направих още един рестарт - е нема такова изключване братче - много бързо!Този път нямаше син екран.

Редактирано от plmen88
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

може ли снимка да видя колко горе и колко долу мб си сложил че не съм много сигурен.

Ако админите мислят че е спам моля да изтрият коментара ми.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Пълен списък на услугите, които можете безопасно да спрете можете да намерите на тази страница ->

Къде може да се намери този списък?

Компа ми работи като някоя бракма понякога и супер много дразни.

Искам да му махна всички излишни неща!

Благодаря!

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Погледни първият пост на темата или цъкай на линка http://windows7bg.com/index.php?/topic/13-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/ пак там те отвежда .

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.