Отговорено 23 май 2011 Аз за IE сложих MaxConnectionsPer1_0Server и MaxConnectionsPerServer но създадох DWORD който е 32 бита , а аз ползвам 64 битовия IE трябва ли да слагам и QWORD който е 64 бита за да има ефект това и на 64 битовия IE ? Също какви стойности е добре да задам във value data: написах по 10 но има ли някви препоръчителни ? 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 25 юни 2011 (Редактирано) Попаднах на един клип в You Tube, свързан с лека оптимизация, ето го и него- Off Topic Ако някой иска да добави някое разяснение, или да допълни, нека по възможност да бъде визуално. Предварително се извинявам, че клипа не е на български, но на тоя етап вграждането на субтитри опс това е добра идея, трябва да се разучи.. Редактирано 26 юни 2011 от Реги 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 26 юни 2011 Това е файла за виртуалната памет на хард диска. По добре си остави настроките на автомат. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 26 юни 2011 А при наличие на повечко РАМ памет е препоръчително даже съвсем да се изключи. Или да се оставят не повече от 200 МБ на системния диск. Както всички знаем, РАМ паметта е много по-бърза от твърдия диск. Така че... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 26 юни 2011 (Редактирано) @Миргого - Сложих 200МБ на системния диск,рестартирах - показа ми син екран,сам се рестартира след това.Зареди много бързо началния екран и след това икони преки пътища и така на татъка.Сега на вид изглежда стабилна системата.Въпроса ми е след тоя син екран (проблем ли е)да му върна ли предишните настройки?Направих още един рестарт - е нема такова изключване братче - много бързо!Този път нямаше син екран. Редактирано 26 юни 2011 от plmen88 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 юни 2011 може ли снимка да видя колко горе и колко долу мб си сложил че не съм много сигурен. Ако админите мислят че е спам моля да изтрият коментара ми. 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 27 юни 2011 http://i.imgur.com/N0aLq.jpg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 ное 2011 Пълен списък на услугите, които можете безопасно да спрете можете да намерите на тази страница -> Къде може да се намери този списък? Компа ми работи като някоя бракма понякога и супер много дразни. Искам да му махна всички излишни неща! Благодаря! 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Отговорено 29 ное 2011 Погледни първият пост на темата или цъкай на линка http://windows7bg.com/index.php?/topic/13-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/ пак там те отвежда . 0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове