AI съдържание

AI   10 гласа

1. 1. Използвате ли AI

• Не знам какво е това
      0
    • Ползвам гласов асистент
    • Ползвам андроид и уеб приложения за да получа AI решения
    • Чувал съм само за GPT

Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

10 мнения в тази тема

Публикувано

Лично за мен темата е много актуална и интересна. Ако има интерес и гласуване в анкетата, може да се отдели раздел за това във форума.

Ползвате ли и познавате ли Ai инструменти и съдържание? Искате ли да се научите как да го ползвате? Търсите ли сте ресурси в Youtube за това? Повечето хора в момента не познава какво може в момента да използват, и все още цъкат на Google :)

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Най-често използвам ChatGPT и сайтове с AI технология за създаване на музика.... 

В повечето случаи ChatGPT си го предпочитам пред доста хора, защото задаваш му въпрос и ти отговоря директно на въпроса, а не половин... час.. да ти налага чужда гледна точка...... Пример: Трябва ми качествена боя еди какъв си цвят... и при хората често те вкарват в спор с отговори от тъпа: Ама защо такъв цвят, ама защо това, ама защо онова..... После мрънкат, че AI ще превземе света....Ами като нямат и елементарно ниво на общуване... 

Редактирано от Ground Zero SPL
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Но не ползваш Deepseek  и не познаваш Perplexity. Не познаваш и възможностите на https://notebooklm.google.com :)

Редактирано от Иванов
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Времето на Скайнет е близо :). Засега е само майтап, ама бъдещето ще покаже.

За мен ИИ е още един пирон в ковчега на мисленето. Т.е. затъпяващото поколение в момента ще става все по-зле с всяко следващо. И от една от най-умните нации на времето ще се изравним с американците, например. Че и ще ги задминем... Ама то нашето време е към края си, да му мислят внуците.

9

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Отскоро ползвам AI, повече за да анимирам мацки, които говорят глупости.

Не съм запознат с много приложения на ИИ и програми, чрез които може дава се ползва. 

Интересно ми е и забавно, понякога 

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Mirgogo, Това се отнася за селфи-муцунките. Ако се използва за образователна цел - защо пък не...... 

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Естествено, че няма лошо за образователни цели. Ама границите са толкова размити, че опасността от деградация изобщо не е за подценяване. За хора над 50 г., с изградено отговорно мислене е ОК. Проблемът са подрастващите.

Иначе всяко откритие (почти) се прави за добро, но как се използва е друг въпрос. Пример - ядреният синтез/разпад. Сещате се.

9

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Мисля, че трябва да има още един отговор.
"Знам какво е, но не използвам"

Въпреки че този отговор е подвеждащ, защото може да знаеш общото му съдържание какво е, за какво може да се използва и т.н., но да се окаже че не знаеш почти нищо за AI.

Темата е интересна, ще следя.

Редактирано от vla
4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Харесвам всичко ново, това води до прогрес и развитие...но!... Навремето имаше качествен контрол, имаше специалисти които тестват даден продукт, одобряват й след това пускат на пазара. Сега ти налагат нещата искаш или не искаш, днес си слушал (на навигацията) гласа на Гергана, а утре те решават да ти пуснат прекрасното вокално изпълнение на АЙ ТИ виртооза - НЕ ГОВОРИМ БУГАСКИ. ...

Представете си само колко данни събират, а докато се усъвършенства приложението, ще знаят дори какво серете...майната му на яденето...

5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

То но практика няма как да не се следи... Все едно аз да изляза на оживена улица и никой да не може да ме вижда.... Проблемът е, че по всяко време може да се злоупотреби с лични данни с цел печалба.... А не малко случаи има такива.... 

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване