Прожектиране

8 мнения в тази тема

Публикувано

Здравейте,имам проблем с лаптоп LENOVO.Преди време натиснах без да искам някакъв клавиш и ми спря прехвърлянето на каквото и да е към телевизора ми.Като му дам за свързване с дисплей,намира телевизора,свързвам го и ми изписва че е свързан,но телевизора е в черно и след около 30-40сек.ми казва че не може да прехвърли.Ако някой случайно има идея да сподели ако може.Благодаря за моята глупост

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Кой линдолз е това и модела на лаптопа, ако може

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Имам същият проблем. След последният ъпдей на WIN 11 Pro ми се загуби видеокартата на Intel и образа от компа не се прехвърля на телевизора. Ще бъда благодарен за помощ от приятел....
Вярно , компа е стар , ама все още върши работа - Asus X540SC

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Кой линдолз е това и модела на лаптопа, ако може

Win 10BG,Lenovo-G580 I7

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Определено не ви съветвам да ползвате Win11 24H2. Аз в момента на 2 PC-та и един лаптоп съм на 22H2 и хвърчи. Не ми трябва нищо от "екстрите" на 24H2. Буквално я осраха хубавата 11-ка. 
По темата, на нова инсталация 24H2 имах огромни проблеми с нвидиа карта, постоянно примигване и угасване на екрана за 5 секунди при стартиране на приложение.

Редактирано от Иванов
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

За моят проблем - мисля, че донякъде се оправих, но видеокартата на Интел все още не се вижда.

Та от настройки те на дисплея - след натискане на десен бутон на десктопа - се оказа , че съществуват още четири дисплея.От къде са се появили - не зная, но и нямам опция да ги изтрия.  При прехвърляне на телевизора се прехвърля трети екран, който е 1/3 от десктопа. Това го разбрах, като дълго движих мишката на дясно и тя се появи на  ТВ-то.При сдвояване на първи и трети екран - има такава опция, целият десктоп изгря на екрана на телевизора. Но нямам опциите "Само на втори екран", и останалите. Сега и двата екрана  - на ПС и ТВ работят едновременно, но от комбинацията с клавиши загасям екрана на ПС-то.
Толкова от мен за сега.
Със здраве !

Редактирано от stenly1307
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Опитай с клавишната комбинация Win+P да си избереш кой екран да ползваш.

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Gywd1oo.jpeg

Тези опции ги няма. Писал съм го в предният пост. А дублирането го правя с падащо меню от прозореца "Управление на дисплеи". Как и защо се появиха толкова не зная. Това се получи след последният ъпдейт на Win11. от преди две седмици.
Със здраве !

Редактирано от stenly1307
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване