Черен екран

3 мнения в тази тема

Публикувано

Здравейте.От няколко дни при логване на лап топ Леново се появява черен екран на който се движи само курсора.Иначе Windows стартира,логото се появява,но в момента в който се опитам да вляза  с показания акаунт, спират до там нещата.Появява се черен екран и нищо не реагира.Пробвах  да вляза в Task Manager s комбинация от клавиши,но и там като го натисна пак същото-никаква реакция.

Опитах много пъти рестарт,после F8 -нищо.В BIOS не смея да бутам много,щото не съм толкова компетентна и ме е страх да не се объркат още повече нещата.

Четох че причините може да са различни,интересуват ме решенията на проблема,щото от 2 дни пробвам какви ли не комбинации и не става нищо.

Само да отбележа ,че не съм IT и нямам кой знае какви знания по тази тема.

Ще съм благодарна някой ако даде идеи как да се справя с този проблем.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Това ми намирисва на заминал Windows. Ако знаеш да си преинсталираш Windows, давай направо. 

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Здравейте.От няколко дни при логване на лап топ Леново се появява черен екран на който се движи само курсора.Иначе Windows стартира,логото се появява,но в момента в който се опитам да вляза  с показания акаунт, спират до там нещата.Появява се черен екран и нищо не реагира.Пробвах  да вляза в Task Manager s комбинация от клавиши,но и там като го натисна пак същото-никаква реакция.

Опитах много пъти рестарт,после F8 -нищо.В BIOS не смея да бутам много,щото не съм толкова компетентна и ме е страх да не се объркат още повече нещата.

Четох че причините може да са различни,интересуват ме решенията на проблема,щото от 2 дни пробвам какви ли не комбинации и не става нищо.

Само да отбележа ,че не съм IT и нямам кой знае какви знания по тази тема.

Ще съм благодарна някой ако даде идеи как да се справя с този проблем.

От стартирани Task manager -> Run new task -> explorer -> [Enter]

Редактирано от ExaFlop
2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване