Свързване на тв

11 мнения в тази тема

Публикувано (Редактирано)

Здравейте на всички! Пиша тук, с уиндоус 10 съм. Допреди 2-3 седмици споделях екрана от компютър към телевизор през настройки, свързване\проектиране. Намира телевизора и се свързва, но от 2-3 дни не мога да се свържа с телевизора, дава неуспешно свързване с устройството frown.gif Не съм променял или барал никакви настройки и сега съответно не мога да гледам филми. Някой да има идея какво да направя?

Мерси много предварително!

Коментарът е редактиран, за да не вади очите на четящите с неграмотността си. Моля автора - следващия път се опитайте да вложите малко от знанията си, придобити в 3-ти клас.

Редактирано от Mirgogo
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Здравейте на всички  пиша тук с уиндовс 10 съм до преди 2 3 седмици споделях екрана от компютър към телевизор през настройки свързване\прожектиране намира телевизора и се свързва, но от 2 3 дни не мога да се свържа с телевизора дава неуспешно свързване с устройството frown.gif не съм променял или барал никакви настройки и сега съответно немога да гледам филми някой да има идея какво да направя ?

мерси много предварително

При мен имаше същия проблем.Оказа се прецакан HDMI кабел.

Редактирано от tga1973
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

не използвам никакъв кабел през wifi връзката само 

111111.jpg

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Каква марка е телевизора?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

С каква антивирусна си?? При мен се получаваше същата работа антивирусната правеше проблеми.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Каква марка е телевизора?

самсунг 55инча смарт

С каква антивирусна си?? При мен се получаваше същата работа антивирусната правеше проблеми.

на windowsa която е не съм слагал допълнителна

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Рестарт на  ТВ и рутера.

И после провери дали ТВ се е свързал с интернет.

ПП: При мен на Sony TV има случай да не тръгне филм ако е с кофти кодировка.

Редактирано от androns
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Пробвай като смениш паролата на рутера с някоя проста парола 12345678. После опитай да се свържеш като ползваш тази парола да вържеш тивито с нета. Ако стане и се свърже с нета пусне тивито да потърси актуализации на софтуера. При мен в началото имаше проблеми със свързването, даваше ми сляти думи на субтитрите на филмите и не искаше да възпроизвежда някои AVI файлове (Повечето Xvid). След първата актуализация се оправиха субтитрите а после и AVI файловете. (Паролата няма нищо общо просто за по-лесно въвеждане, после можеш да си я смениш с по-сложна)

Редактирано от Неделев
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Пробвай дали споделянето работи от друго устройство, примерно от телефон.

При мен на телевизор Philips споделянето понякога се прецаква и решението е рестарт на ТВ + рестарт на телефон/компютър.

4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

така всичко пробвах освен със смяната на паролата и пак не става телефон го свързвам, със кабел свързвам ,други устройсва свързвам но компютъра немога влезнах в настройки на дисплея там има свързване инсталирах всички добавки за свързване с други устрайства но пак не стана

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Ако си свързан на 5GHz, свържи компютъра и телевизора на 2,4 GHz 

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване