Избор на монитор

11 мнения в тази тема

Публикувано

Здравейте трябва да си закупя монитор и се двуомя между тези два .....LG 24MK600M-B      или     Acer V247Ybi  . Имам един Ейсър 22 ка от доста време и съм доволен.Моля за вашето мнение.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Едно малко отклонение...

Всъщмност две:

1. Ако ти харесва стария, защо ще го сменяш?

2. Ако искаш по - голям, що не вземеш 27 инча.

Аз бих взел LG-то от горните. Имам по-голямо доверия на марката

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Препоръчвам ти ДЕЛЛ /ти ще си избереш инчовете/ и непременно да е с IPS матрица, че зрението е едно от важните неща...

п.п. На синът ми купих 22 ничов и мой приятел си купи също такъв..и двамата са доволни.... В момента има промоции и можеш да се възползваш

https://ardes.bg/product/23-8-dell-u2419h-u2419h-118412

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Съветвам те ако си решил само заради големината да сменяш, насочи се към 27". Съгласен с колегата @magistrate за IPS матрица. Досега съм сменил 3 монитора. Philips (TN), LG (IPS) и AOC (TN).
Определено съветвам да се насочиш, към IPS матрица. За мен TN матриците натоварват, много зрението и при продължителна работа, игри или гледане на филми изморява много очите.
В момента ползвам AOC 24" 144Hz с TN матрица. Наложи ми се през карантината да чета доста неща на него и просто ме натоварва супер много.

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

И аз съм се насочил към  LG-то. Ще пускам още един компютър и просто ще ми трябва монитор. От 24 инча няма да ми трябва по голям.Просто тези двата някак си ми допадат.Матриците са IPS  и на двата.

2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Аз също бих се насочил към IPS на Asus или Acer. Нещо не ми е приятна марката LG :) 

4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Имам LG 23'' IPS в мента го ползвам, не съм изобщо доволен, матрицата е добре но подсветката и не е рвномерна, ако ме разбирате какво искам да кажа :D 

Редактирано от Насско
5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте. Двоумя се между два монитора. Някой има ли впечатления от тях. Благодаря предварително.

Dell S3422DWG
LG 34GL750-B

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Вземай Dell-a без много да му мислиш, имам няколко LG-та с прецакани матрици, включително този който ползвам в момента (има не равномерна подсветка)

3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване