Windows.7.SP1.Ultimate.x86-x64.BG-EN.IE9.November.2011.Integrated

7 мнения в тази тема

Публикувано

Здравейте банда , след преинсталация на Windows 7 и няколко мъчителни дни и малкото опит които имам , реших да потърся малко помощ от някой по компетентен от мен . Та проблемчето е следното , след преинсталацията не мога и не мога да подкарам интернета ( кабеларката ) на компютъра , Wifi си бачка , по кабела има нет , пробвал съм го на лаптопа - работи , но на компютъра не ще ... :(  Лан картата дава индикации , че работи ... дано се окаже проблем с драйвърите ...... 

Хелпвайтеее :

Дъно : Gygabite GA-M68SM-S2L 

Лан карта : TP - LINK TF - 3200 

Доставчик : ако е от значение Виваком ....

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Настройките на  лан картата трябва да са тези

fclePAK.png

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Настройките на  лан картата трябва да са тези

fclePAK.png

не ми излизат тези настройки ... 

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Ами сети се, да качиш някоя снимка на наличните настройки при теб в свойства..., за да видят хората.... Не чакай да ти го кажат хората, че така сам се бавиш...

1. Какъв драйвер си инсталирал ? Една приятелка е на Виваком и след като й преинсталирам Windows + драйвери - пъхам кабела идващ от рутера и направо си тръгна. Искам да кажа, че си тръгва с фабричните настройки на драйвера. Явно, при теб нещо не е наред....

2. Можеш да пробваш и така: пъхаш кабела и дясно копче на иконката - диагностика. и виж дали ще ти коригира проблема. Но кабела да е пъгнат!

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Възможно е, ако е със специфичен софтуер да има други настройки.
Иначе...
старт, пишеш ncpa.cpl,  натискаш ентер и даваш свойства, после интернет протокол 4 и даваш да си получава ip адрес и dns автоматично.Настройките за лан карта, или безжична са сходни. Показано е по-горе на снимките.  Това пояснение го давам, ако някой не знае как да стигне до тези настройки.
KwdvQUB.jpg

Редактирано от Mike_Toreno
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Колеги мисля , че проблема идва от драйвъра .. инсталирах няколко но явно все не мога да го улуча .... ако може някой линк ..... 

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Аз намирам това.:
https://www.tp-link.com/bg/download/TF-3200.html

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-M68SM-S2L-rev-10#support-dl

Пробвай това, което съм намерил от сайта на tp link (по дадените данни).
Ако е обикновена карта много често се разпознава от уиндоуса, има и изключения, разбира се, но затова производителите си пускат драйвери. Там вече ще трябва да си избереш. С каква ОС система си така и не каза . Ако е 64 си теглиш 64 битови драйвери. (от линка, който съм дал за твоето дъно)
Тея цифрички rev.1, 2 и др. - трябва да се внимава и с тях.
Я си виж кутията на дъното.  Не, че е болка за умиране - ще си видиш компонентите дали отговарят, ама все пак...
Давам инструкцията на това нещо на БГ
inQRIf6.jpg

Редактирано от Mike_Toreno
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване