Влизане в Администраторския акаунт

44 мнения в тази тема

Отговорено

Това е много любопитно. Принципно след като инсталираш ОС си с пълни администраторски права по подразбиране....

Трябва да се пробва - прав си по отношение на факта, че за някои приложения се изисква Run as administrator или Таке ownership.

С твоя начин това може да се избегне - не знам :)

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Темата е полезна. Браво.

А аз не мога да разбера от какъв зор изобщо правите акаунти. Винаги имам един на компа и е без парола. Ще рече човек че кътате архивите на ФБР. Ако някой е решил да ви рови файловете лови един лайф диск и прай квото си иска. :bn:

4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Браво, Иво!

Винаги съм се чудил как да излъжа Седмицата един път завинаги относно този акаунт, а то било много просто!

Тепърва много скрити настройки ще се "изпускат" в нета за 7-тата, само е въпрос на няколко месеца да я разкостим тая пущина изоснови!

Поздравления още веднъж!

1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Браво! Много е полезно :)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте на всички страхотен форум много полезни теми!Това за администраторските права е супер,но някой може ли да ми каже как"Изключваме UAC и рестартираме" щото много не съм на ясно.Извинявам се за глупавия въпрос предварително.

Когато пишете извън темата, използвайте Вмъкни: Off Topic!

Нарушена т.11 от ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА/MOD EDIT

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Браво! Много е полезно :thumbup:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

...Ето как:

1.Изключваме UAC,рестартираме...

Какво е UAC и как да го изключа? :cry:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Контрол на потребителските акаунти :kick:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Сега имам два акаута. Как да махна единия и при зареждане на Win да не иска да се логва с даден акаунт, а да се зарежда сам?

пп: имах проблем с записването на файлове: не ми дава да ги записвам където искам, а в Моите документи. От там, след като са записани, мога да ги преместя или копирам другаде. Сега мисля....това се оправи.... Но какво да правя с двата акаунта?

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

еми цъкаш контрол панел(Control Panel) ---> Потребителки Акаунти(User accounts) ---> Добавяне или премахване на потребителски акаунти (Add Or Remove User Accounts) и кликваш на акаунта който искаш да махнеш и ще видиш меню Изтриване на акаунта(Delete Account) и си готов ;)

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Това беше първото, което опитах, но не става.

Благодаря все пак.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

еми опресни ме малко де.. кажи грешка ли ти даде кво стана ?! няма да гадая по луната :bn:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Няма опция за изтриване/премахване.

Като се оптах да го изтрия през Компютър->Управление->Local Users and Groups->Users, след 2-3 въпроса ми казва, че не може да се извърши във вградените акаунти.

Редактирано от babata
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Проблем с влизането в администраторският акаунт.
Благодаря много за тази тема,но имам един проблем като отворя win+r,пиша вътре "lusrmgr.msc" и вижте какво ми пише:offtop.gif
Какво да направя???
:thankyou:
1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Алтернативен вариант за активиране на администраторския акаунт:

1. Стартирате cmd.exe като администратор

2. Изпълнявате командата

net user administrator /active:yes - за активиране на администраторския акаунт

net user administrator /active:no - за неговото деактивиране

5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Браво на момчето страшна работа :thumbup:

Ако си искал да му благодариш да си ползвал бутона за репутация. Гледай да не се повтаря!

Нарушена т.11 от Правилата на форума

Ако си искал да му благодариш да си ползвал бутона за репутация. Гледай да не се повтаря!

-2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Аз винаги изтривам акаунта който правя по време на инсталация на windows 7 и си ползвам администратор :clapping: това лошо ли е ??

Наказан

Редактирано от Beatfan
0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте,приятели и фенове на най-добрата (засега) OS - Windows 7!

Зачестиха въпросите и проблемите свързани с изтриване,копиране на файлове и папки,и най-вече съобщения от сорта на това,че за да се извърши даденото действие се изисква да сме с администраторси права.Проблема идва от това,че Майкрософт (за добро или зло) по подразбиране са изключили истинския Администраторски акаунт,копирайки това от една друга OS,а акаунтите които ни предоставят да създадем са с орязани (непълни) права.За щастие това лесно може да бъде променено.

Ето как:

1.Изключваме UAC,рестартираме

2.Натискаме бутон Windows+R и в полето пишем lusrmgr.msc след което натискаме Enter

15271-62.jpg

3.Влизаме в папка Users

15271-63.png

4.С десен бутон на мишката върху Administrator цъкаме на Properties (Свойства)

15271-64.jpg

15271-65.jpg

5.Махаме отметката от Account is disabled - Apply - OK

15271-66.jpg

6.Отиваме в Старт менюто и кликаме върху Log off (Смяна на потребител) след което влизаме в Администраторския акаунт

15271-67.jpg

Честито,вие вече сте с абсолютно всички права в OS,все пак внимавайте как ще ги използвате!

Предварително се извинявам на колегите Администратори и Модератори ако по погрешка или недоглеждане съм объркал раздела или по някакъв начин с тази моя тема съм нарушил някое от правилата на този форум!

Направих всичко дето е описано тук изтрих др акаунт и пак ми показва тва съобщение :(

post-3821-067953600 1297958758_thumb.png

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Направих всичко дето е описано тук изтрих др акаунт и пак ми показва тва съобщение :(

Сигурен ли си,че си влязал с администраторския акаунт????

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Сега имам два акаута. Как да махна единия и при зареждане на Win да не иска да се логва с даден акаунт, а да се зарежда сам?

пп: имах проблем с записването на файлове: не ми дава да ги записвам където искам, а в Моите документи. От там, след като са записани, мога да ги преместя или копирам другаде. Сега мисля....това се оправи.... Но какво да правя с двата акаунта?

И аз това се питам! Как да се премахне стария акаунт и да остане само администраторския ?? :not_i:

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

ВЛизаш от администраторския в контрол панел и оттам изтриваш другия.

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Направих всичко както пише но все още като искам да копирам файла (пач - файл) ми казва!!!Искай администраторски права !!!!

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

До колкото си спомням трих така един акаунт с Hiren Boot 13.1 и проблеми нямаше !

0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване